Sikkerhetscontainere for trygg oppbevaring

I vårt sortiment finner du svært praktiske gittercontainere på hjul med tak og som er låsbare. En slik sikkerhetscontainer er perfekt om du vil kunne låse inn tingene dine på en forsvarlig måte ved hjelp av en hengelås. De er særlig anbefalt om du har tyveriutsatt gods, og trenger å forlate containeren ubevoktet. Rullecontaineren passer godt til blant annet godsmottak, postutlevering og i lagerlokaler.

Containere for ergonomisk oppbevaring & transport

En slik container på hjul er svært hendig både for oppbevaring og transport av kartonger, pakker og varer. Når du kan flytte hele buret med gods er dette langt mer ergonomisk enn å bære esker og varer manuelt. De fleste av våre sikkerhetscontainere er laget av stålgitter, noe som gjør at du enkelt får oversikt over innholdet i gitterburet. Vil tilbyr også en heldekkende versjon for deg som ønsker å forhindre innsyn.

I sortimentet vårt vil du finne sikkerhetscontainere i ulike størrelser og med ulik makskapasitet, containere med eller uten bremser og med ulike typer hjul.

Uansett hvilken låsbar gittercontainer eller sikkerhetsvogn du har behov for finner du et bredt utvalg i Cowab nettbutikk. Våre sikkerhetscontainere er av svært høy kvalitet og er laget for profesjonelle i alle bransjer, enten det er industri, lager, butikk eller verksted. Vi sender over hele landet, og behøver du hjelp til å velge riktig oppbevaringscontainer kan du enkelt ta kontakt med oss på chat, mail eller telefon.