Solide og ergonomiske pallebord & palleben

Vi har pallebord og palleben som er praktiske i bruk, og som kan brukes i tøffe omgivelser i industrien og på verksted. Vi har pallebord for standardpall som produseres i kraftig og slitesterkt stål, og du flytter den enkelt ved å bruke en jekketralle. Du slipper dermed unødvendig slitasje på kroppen ved å løfte på den selv. Det er viktig å sjekke maksbelastningen for å være sikker på at pallebordet takler arbeidsoppgavene som venter, men mange takler opptil 1000 kg. Vi har også et stort utvalg av palletilbehør som forenkler hverdagen og utnytter plassen maksimalt. For eksempel kan et pallebord brukes til ekstra oppbevaringsplass ved å bestille ekstra underhyller i kraftig spon.

Pallebord med elektrisk justering

Du kan også velge pallebord med elektrisk justering. Disse er ergonomiske i bruk, ettersom bordplaten kan heves og senkes automatisk for at du skal få riktig arbeidsstilling og unngå tunge løft. Dette gjør det betydelig mye enklere å laste paller av og på. Du kan dessuten flytte et fullastet pallebord ved hjelp av gaffeltruck. En palleløfter kan være et godt alternativ til deg som vil ha en fleksibel og justerbar løsning. Du plasserer pallen på løfteren ved hjelp av en jekketralle, og deretter kan du velge høyde etter ønsket arbeidsstilling.

Praktiske palleben

Palleben er en veldig praktisk løsning som forvandler lastepallen til en avlastningsflate eller arbeidsbord. Pallebena lages av varmegalvanisert stål, og de er dermed svært stabile og robuste. Du kan dessuten ta dem av og på uten å måtte bruke verktøy, noe som er en fordel i en travel hverdag. Du klemmer dem ganske enkelt fast på pallen. De opptar svært liten oppbevaringsplass, og de veier lite.

Bestill pallebord og palleben på nett

I Cowab nettbutikk kan du bestille pallebord, gipsbukk og palleben av høy kvalitet. Vi tilbyr rask levering til hele landet, og dersom du trenger hjelp til å velge riktig er vi tilgjengelige på mail, chat og telefon.