Rullecontainer

Stabler hos Cowab

Lettstyrte stablere for ergonomisk arbeid

TIL PALLESTABLERE

Stort utvalg av rullecontainer

Rullecontainer, postbur, gittercontainer, sikkerhetscontainer, pallcontainer på hjul – kjært barn har mange navn. Én ting er i alle fall sikkert, og det er at en rullecontainer er et uunnværlig hjelpemiddel for mange arbeidsplasser. Vi har et spennende utvalg av containere på hjul i ulike størrelser og forskjellige detaljer. Tenk gjerne over følgende punkter før du bestiller: - Hvor høy må rullecontaineren være? - Hvor stor maksbelastning trenger jeg? - Må containeren være tyverisikker? - Bør jeg bestille ekstra hyller til den? Vi anbefaler at du har klart for deg hva du trenger, slik at vi enklere kan finne frem til en modell som passer for deg. En sikkerhetscontainer er et bra alternativ for deg som vil kunne låse inn tingene dine på en forsvarlig måte ved hjelp av en hengelås. De er særlig anbefalt om du har tyveriutsatt gods, og trenger å forlate containeren ubevoktet.

Justerbare postbur og gittercontainere

Vi ønsker at våre rullecontainere, postbur og gittercontainere skal være så fleksible og brukervennlige som mulig, og vi tilbyr derfor produkter med forskjellige justeringsmuligheter. Du kan for eksempel kjøpe en gittercontainer på hjul med flyttbart hylleplan og maksbelastning på 400 kg. Du finner også avlange containere på hjul med nedfellbar langside for enkel lassing og lossing i nettbutikken vår. Disse tåler opptil 750 kg og har en svært slitesterk lasteplate, perfekt til bruk i tøffe miljøer. Vi selger også ekstra hyller og annet nyttig tilbehør som plastbokser, dersom du trenger utstyr til rullecontaineren.

Containere med hjul som er enkle å styre

Vi vet hvor viktig det er å ha en brukervennlig gittercontainer på hjul som er enkel å kjøre og håndtere, særlig når den er fullastet med varer, pappesker og kartonger. Vi har rullecontainere med svinghjul, samt postbur med to lenkehjul og to faste hjul. Du er velkommen til å ta kontakt med oss for flere gode tips, og for å få hjelp til å velge riktig rullecontainer. Vi har lang erfaring og vet hva som skal til for å skape en effektiv og sikker arbeidsplass.