Rullecontainer

Stabler hos Cowab

Lettstyrte stablere for ergonomisk arbeid

TIL PALLESTABLERE

Rullecontainere for alle bedrifter

Vi har et spennende utvalg av containere på hjul i ulike størrelser og forskjellige detaljer. Våre gittercontainere passer perfekt til både butikker, industri, lagere, hoteller og helseinstitusjoner. En rullecontainer kan brukes som postbur, til å frakte og oppbevare varer og esker eller til å oppbevare og flytte håndklær - for å nevne noe.

Slik velger du riktig rullecontainer

Før du bestiller din nye rullecontainer kan det være lurt å stille deg selv følgende spørsmål:

  • Hvor høy må rullecontaineren være?

  • Hvor stor maksbelastning trenger jeg?

  • Må containeren være tyverisikker?

  • Bør jeg bestille ekstra hyller til den?

Når du vet svarene på disse spørsmålene er det mye enklere å finne riktig lagercontainer og du kan enkelt bestille i vår nettbutikk.

Fleksible postbur og gittercontainere

Vi ønsker at våre rullecontainere, postbur og gittercontainere skal være så fleksible og brukervennlige som mulig, og vi tilbyr derfor produkter med forskjellige justeringsmuligheter. Du kan for eksempel kjøpe en gittercontainer på hjul med flyttbar hylle og maksbelastning på 400 kg. Du finner også avlange containere på hjul med nedfellbar langside for enkel lassing og lossing i nettbutikken vår. Disse tåler opptil 750 kg og har en svært slitesterk lasteplate, perfekt til bruk i tøffe miljøer. Vi selger også ekstra hyller og annet nyttig tilbehør som plastbokser, dersom du trenger utstyr til rullecontaineren.

Containere med hjul som er enkle å styre

Vi vet hvor viktig det er å ha en brukervennlig gittercontainer på hjul som er enkel å kjøre og håndtere, særlig når den er fullastet med varer, pappesker og kartonger. Vi har rullecontainere med svinghjul, samt postbur med to lenkehjul og to faste hjul. Våre rullecontainere er av høy kvalitet og beregnet til profesjonell og daglig bruk.

Du er velkommen til å ta kontakt med oss på både chat, mail og telefon for flere gode tips, og for å få hjelp til å velge riktig rullecontainer. Vi har lang erfaring og vet hva som skal til for å skape en effektiv og sikker arbeidsplass. Du kan også enkelt bestille din nye gittercontainer i Cowab nettbutikk, vi leverer over hele landet.