Brannskap

Unngå personskader med riktig beskyttelsesutstyr på jobb

TIL BESKYTTELSESUTSTYR

Brannskap og innbruddsbeskyttende skap

Det er viktig å beskytte eiendeler og dokumenter med brannskap, safe og kjemikalieskap. Brannskap brukes til en rekke formål, for eksempel oppbevaring av viktige papirer eller for å sikre arbeidsplassen mot brannfarlige kjemikalier. Du finner et variert utvalg av brannbeskyttende og innbruddsbeskyttende skap i vårt sortiment. Et godt eksempel på populære produkter er brannsikre dokumentskap som holder papirene dine trygge i opptil to timer. Brannskap fungerer også som en safe, og de fås med ulike låsesystem. Du kan blant annet velge mellom elektronisk kodelås og nøkkellås. Kodelås er et praktisk valg om flere personer skal ha tilgang til skapet, og dere slipper å måtte passe på nøkler.

Brannsikre arkivskap

Et annet alternativ er brannsikre arkivskap som tåler opptil én time med brann. Du velger selv om du vil bruke skapet til hengemapper, permer eller en kombinasjon av mapper og permer. Arkivskapene fås i ulike størrelser og med forskjellig antall skuffer, slik at du enkelt kan finne frem til en modell som passer for ditt behov. De største arkivskapene består av flyttbare hyller og kraftige stålplater, mens de minste har gjerne bare tre skuffer. Stålskapene er ganske tunge og vanskelige å bære med seg, noe som gjør dem enda mer tyverisikre.

Brannklassifiserte kjemikalieskap

Det stilles høye krav til forsvarlig oppbevaring av kjemikalier og brannfarlige stoffer på arbeidsplassen, og det er svært viktig at du investerer i solide, brannklassifiserte skap. Klassifiserte brannskap er nøye testet og utviklet for å bevare best mulig sikkerhet, og de fleste har en automatisk selvstengingsmekanisme som aktiveres ved høy temperaturøkning. Dette er helt nødvendig for å både forhindre og begrense brann.

Bestill brannskap og safe på nett

Cowab har et stort og variert utvalg av brannskap, safe, kjemikalieskap og brannsikre arkivskap til konkurransedyktige priser. Du bestiller raskt og enkelt i nettbutikken vår, og vi sender produktene våre over hele landet. Er du i tvil om hvilke brannskap du bør velge? I så fall kan du ta kontakt med vår kundeservice via chat, epost eller telefon. Vi gjør vårt ytterste for å veilede deg og hjelpe deg med å finne frem til de rette produktene.