Beskyttelsesutstyr

Få rett ting på rett plass med plastkasser

KJØP HER

Sikkert og produktivt arbeid med beskyttelsesutstyr

Sikkerhet må komme først når du jobber i industri, på lager eller på verksted, og det er derfor vi tilbyr et stort utvalg av beskyttelsesutstyr i nettbutikken vår. Beskyttelsesutstyret gjør at du kan utføre arbeidsoppgavene på en forsvarlig måte, samtidig som du kan jobbe effektivt og produktivt. Enten du trenger personlig verneutstyr, førstehjelpsutstyr eller produkter for godt smittevern, så finner du mange gode løsninger her hos oss. Ta gjerne kontakt med oss om du trenger hjelp – vi har lang erfaring i bransjen og vet hva som skal til for god HMS.

Stort utvalg av personlig verne- og beskyttelsesutstyr

Mange arbeidsoppgaver i industrien kan ikke gjennomføres uten personlig verne- og beskyttelsesutstyr. For eksempel trenger du fallsikring om du jobber i høyden. Vi har komplette sett med profesjonelt klatreutstyr som består av polstret sele med hurtigspenner, fallbeskyttende blokk, diverse kroker, vaier og en praktisk oppbevaringssekk. Du kan også bestille alle delene i settet hver for seg, samt ekstra tau, karabinkrok og fallblokk. Tauene kan brukes til ulike formål, for eksempel klatring, løft og truck. Vi tilbyr også industrihjelm med justerbar størrelse som veier lite. Hjelmene kan brukes av flere personer, takket være 4-punkts hakebånd og hjulsperre. Du kan også kjøpe praktiske sett med hørselsvern, noe som er spesielt viktig for arbeidsplasser med varierende støynivå.

Smittevern og førstehjelpsutstyr

Det er viktig å ivareta god hygiene og gjennomføre smittevernstiltak på de fleste arbeidsplasser. Du kan velge blant praktiske hånddispensere og pakker med hånddesinfeksjon. Vi har dispensere som kan stå på gulvet, samt små modeller som plasseres på bord og andre flater. Riktig førstehjelpsutstyr må også være på plass for å sikre en trygg arbeidsdag. Vi tilbyr et variert utvalg som passer for ulike arbeidsplasser. For eksempel, veggstasjon for øyedusj er helt uunnværlig for arbeidsplasser med risiko for øyeskader og steder med mange partikler i luften. Øyedusj kan også brukes på huden ved skader som forårsakes av syrer og kjemikalier. Annet nødvendig utstyr inkluderer medisinskap som kan låses, fingerplaster, førstehjelpsskrin og plaster.