Fathåndtering

Unngå personskader med riktig beskyttelsesutstyr på jobb

TIL BESKYTTELSESUTSTYR

Enkel fathåndtering

Vi vet hvor viktig det er å kunne utføre arbeidet på en sikker, produktiv og ergonomisk måte, og da trenger du utstyr for effektiv fathåndtering. Vi er stolte av å kunne tilby et variert utvalg av produkter til oppbevaring og transport av fat. Du finner for eksempel næringsmiddelgodkjente plastfat i vårt sortiment. De fås med tett lokk og spennring, slik at de kan brukes til både faste og flytende stoffer. Du må også kunne transportere og tappe av plastfatene på en enkel måte, uten at du utsetter kroppen for unødvendige belastninger. Fatvugge med hjul er en økonomisk løsning som er enkel å håndtere på harde underlag. Det eneste du må passe på er at du velger en vugge med egnet maksbelastning og størrelse.

Fatoppbevaring med gaffelkanal

Skal du oppbevare og flytte på tunge fat? I så fall kan fatoppbevaring med gaffelkanal være en god løsning. Du får plass til flere liggende fat på samme oppbevaring. Overflaten er pulverlakkert, og du kan stole på at produktene er robuste nok til å tåle en støyt. Tippbar fattralle med svingbare hjul er et allsidig hjelpemiddel for sikker og ergonomisk fathåndtering. Du kan rotere, tippe og tømme fatene på en effektiv måte, og trallene kan låses i ulike posisjoner. Vi tilbyr også svært enkle, men effektive løsninger som fattralle for stående fat. Du plasserer rett og slett trallen på en rund bunn med hjul, og dytter den med deg dit du skal. Ikke la deg lure av størrelsen – slike traller kan takle over 400 kg.

Slitesterk fatløfter for trygg fathåndtering

En robust og slitesterk fatløfter er et kjærkomment hjelpemiddel som styres ved hjelp av en pedal og håndsveiv. Du kan både flytte og tømme fatene uten å anstrenge deg, samtidig som du reduserer søl. Vi selger også ekstrautstyr som kjetting til fatløfter, dersom du trenger løfteutstyr med høy kapasitet. Enkelte av dem kan løfte opptil 500 kg, og du finner også kjettinger som kan løfte to fat samtidig. Det kan forenkle arbeidsdagen betraktelig. I tillegg anbefaler vi å bestille praktisk tilbehør som tappekran, fattrakt med lokk og saneringsutstyr til kjemikaliesøl. Det er bare å ta kontakt om du har spørsmål om våre produkter eller trenger hjelp med å velge. Vi er tilgjengelige via chat, epost og telefon.