Avskjerming & Avsperring

Unngå personskader med riktig beskyttelsesutstyr på jobb

TIL BESKYTTELSESUTSTYR

Avsperringer og køordner

Har du behov for avsperringer og køordner? Da har du kommet til rett sted. Vi har fleksible avsperringsløsninger til bruk i industri, verksted, lager og andre arbeidsplasser som har behov for å sperre av visse områder. Køordner vil dessuten gjøre det enkelt å lage ryddige køer, uten at folk blir forvirret eller sniker ved uhell. Du kan velge mellom mange forskjellige design og utforminger. For eksempel, du kan bestille avsperringsbånd med tilhørende stolper som fås i flere farger og materialer. Du kan også kjøpe pene avsperringer i messing, krom eller sort for inngangspartier, kinoer, konsertlokaler og lignende.

Tilbehør til avsperringer

Vi tilbyr mye forskjellig tilbehør til avsperring, for eksempel betongklosser som passer som både en midlertidig og permanent løsning. Betongklosser kan i tillegg brukes som påkjøringsbeskyttelse, og de kan enkelt flyttes på og transporteres ved hjelp av truck. Avsperringsgjerde er en praktisk barriere som kan bygges på og settes sammen ved behov. Gjerdene er solide og slitesterke, takket være en kraftig stålkonstruksjon. Det gjør at du kan bruke gjerdene som påkjøringsbeskyttelse, i tillegg til at du sperrer av ulike avdelinger. Plastkjetting er også bra å bruke til avsperring. Dette er en økonomisk og praktisk løsning som kombineres med avperringsstolper. Velg gjerne en fargerik modell for at avsperringskjeden skal være så synlig som mulig.

Praktisk køordner

Du kan bruke avsperringsstolper og avsperringskjeder eller kjetting som kørdner. Vi har produkter som kan brukes både inne og ute. Veggmonterte avsperringsbånd som kan trekkes inn og ut er en praktisk løsning innendørs. De ser enkle og elegante ut, og de er svært diskré når de ikke er i bruk. Kombiner båndene med flyttbare stolper om du ikke ønsker en permanent løsning. Du bør imidlertid velge kraftige, slitesterke varianter om du vil ha noe til utendørsbruk som tåler all slags vær og vind. Trenger du gode tips og innspill, samt hjelp med å velge avsperringer som passer for din arbeidsplass? Ta gjerne kontakt med oss. Vi har lang erfaring og kjenner godt til hva som passer best for ulike bransjer. Du får tak i oss via chat, epost og telefon.