Påkjøringsbeskyttelse

Unngå personskader med riktig beskyttelsesutstyr på jobb

TIL BESKYTTELSESUTSTYR

Stort utvalg av påkjøringsvern

Påkjøringsvern brukes for å sikre både ansatte og gods mot maskiner, trucker og lastebiler, og de kan brukes både inne og ute. For eksempel, på et lager kan man sette opp påkjøringsvern for å beskytte reoler, lagerhyller, paller og lignende. I sortimentet vårt finner du et variert utvalg av påkjøringsbeskyttelse i forskjellige størrelser og fasonger, enten du ser etter hjørnemodeller eller rette varianter. Du kan dermed sette dem sammen etter behov. De fleste er laget av en solid, helsveiset stålkonstruksjon. Høyden kan variere fra modell til modell, og du finner påkjøringsbeskyttelse med både høy og lav profil i vårt sortiment.

Godt synlige trafikkstolper

Påkjøringsbeskyttelse kan brukes til å begrense trafikk, for eksempel for å sperre av veier eller merke av visse soner som brukes til av- og pålastning. Vi anbefaler å bruke godt synlige trafikkstolper i gul og svart som både fotgjengere og lastebiler får øye på. Påkjøringsvern kan også brukes til å avgrense visse områder og dele arbeidsområdet opp i ulike avdelinger. For eksempel, du kan montere dem rundt konstruksjoner og maskiner for å forbedre HMS og beskytte investeringene dine. Tenk gjerne over om du trenger andre former for avsperringer når du først er i gang – vi har alt fra avsperringsstolper med bånd til robuste betongklosser i utvalget vårt.

Bestill påkjøringsvern på nett

Vi anbefaler å se gjennom utvalget vårt og sette sammen forskjellig påkjøringsvern etter behov. Det er bare å ta kontakt med oss om du trenger hjelp med å velge ut produkter. Vi har lang erfaring med å levere løsninger til industri, lager og verksted, og vi kan derfor komme med gode råd og anbefalinger til hvordan du skaper trygghet på arbeidsplassen. Vi vet hvor viktig det er å prioritere både sikkerhet og produktivitet. Du trenger heller ikke å bekymre deg for frakten når du bestiller fra nettbutikken vår – vi leverer landet over.