Nyhet

Startsett til whiteboard

Art. nr: 114600
  • Giftfrie whiteboardtusjer
  • Magnetisk tavletørker
  • Hurtigtørkende rengjøringsspray
Praktisk startsett til whiteboard for å holde fine presentasjoner på tavlen, samt holde den ren. Startpakken inneholder penner, tavletørker, rengjøringsspray, osv.
Du har kommet til et produkt som ikke lenger er en del av sortimentet
se alle Penner & Startsett her

Produktinformasjon

Dette er et praktisk startsett til whiteboard / magnettavle med alt du trenger til tavlen. Startpakken lar deg holde interessante presentasjoner på kontoret, møter, skolen eller konferanser. Settet til whiteboard inneholder: 4 whiteboardpenner, tavletørker, rengjøringsspray, magnetisk pennholder, 10 ekstra filtkluter og 10 magneter.

De fire whiteboardtusjene har hurtigtørkende blekk som i prinspippet er luktfritt, og de fås i forskjellige farger (svart, blå, grønn og rød). Takket være den magnetiske pennholderen i startpakken, har du alltid rask tilgang til pennene dine ved magnettavlen.

Tavletørkeren er magnetisk og festes enkelt på whiteboardtavlen. Den har en filtklut som effektivt visker vekk blekket. Det er lett å bytte filtklut ved behov, og det medfølger flere kluter i dette praktiske startsettet til whiteboard.

Rengjøringssprayen i settet sørger for at du vasker skriveflaten på magnettavlen på en rask og effektiv måte. I tillegg tørker den raskt. Den giftfrie væsken er et godt alternativ til rengjøring med vann og kan brukes i alle omgivelser.
Last ned vedlikeholdsråd

Produktspesifikasjon

  • Vekt0,89 kg