Pakke
Produktbilde

Småfagskap inkl. plastbokser

Art. nr: 40178
  • Slitesterkt
  • Lett å plassere
  • Låsbart
Lite oppbevaringsskap med fire flyttbare hyller, inkl. 12 plastkasser. Optimalisert oppbevaringsløsning. Enkelt å plassere på f.eks. arbeidsbenken.
1 135,-
eks. MVA
Laster leveringstid...

Produktinformasjon

Lite småromsskap. Produsert i pulverlakkert stål og egner seg svært godt til verksteder, industri og i andre miljøer med høye krav til slitestyrke. Utmerket oppbevaringsløsning til skruer, muttere, spiker, plugger og andre smådeler.

Skapet er tilpasset til 12 plastskuffer (inkludert) og leveres med to justerbare hyller før større fleksibilitet. Kan enkelt plasseres på arbeidsbenken eller oppå et annet skap.

Skapet er låsbart slik at du kan beskytte innholdet mot uvedkommende. To nøkler til sylinderlåsen følger med. Skapet har ikke håndtak, nøkkelen brukes for å åpne og lukke døren.

Plastskuffene er produsert i polypropen, et materiale som tåler syrer, maskinolje og de fleste typer kjemikalier samt temperaturer på mellom –40 °C og +90 °C. De har komfortabelt utformede gripekanter og er enkle å løfte, og de kan også stables. Åpningen foran gjør innholdet synlig og lett tilgjengelig, selv når skuffene er stablet i høyden.

Skapsokkel som løfter skapet med 80 mm er tilgjengelig som tilbehør.
Last ned vedlikeholdsråd