Nyhet
Produktbilde

Termisk boblefolie beskyttelse

1000 L IBC beholder

Art. nr: 731338
  • Blokkerer varme
  • Blokkerer direkte sollys
  • Lokk med borrelåsbånd
Termisk beskyttelse i boblefolie til IBC-container som isolerer og bevarer temperaturen på innholdet. Varmedekselet blokkerer sollys og reduserer risikoen for overoppheting.
2 350,-
eks. MVA
Laster leveringstid...
7 års garanti

Produktinformasjon

Du kan isolere og opprettholde temperaturen på innholdet på en praktisk måte med termisk beskyttelse i boblefolie til IBC-containere. Boblefolien er laget av aluminium. Den tilbyr optimal beskyttelse mot solstråling og blokkerer direkte sollys.

Det beskyttende varmedekselet passer til IBC-containere i standardstørrelse med volum på opptil 1000 L. Termisk, varmereflekterende folie er en utmerket løsning hvis du ønsker å transportere eller oppbevare IBC-beholderen utendørs, uten at den blir skadet eller overopphetet.

Det isolerende dekselet med boblefolie består av to lag. Det ytterste er laget av metallisk aluminium som avleder solstråler. Mellomlaget består av boblefolie som lager god plass mellom beholderen og dekselets ytterste lag.

Varmeoverføring fra utsiden forblir minimal, takket være konstruksjonen på den termiske beskyttelsen. Dekselet består av ett helt stykke som du trekker over IBC-containeren fra toppen og ned.

Den varmereflekterende folien har borrelåsbånd på toppen som kan åpnes for å få rask og enkel tilgang til beholderens lokk.

Produktspesifikasjon