Pakke

Pakke: Arbeidsbord

4 skuffer, L2000 B800 mm, eikeparkett

Art. nr: 351471
  • Manuell høydejustering
  • Maksimal belastning 750 kg
  • Låsbare verktøyskap
Pakketilbud med kraftig og robust arbeidsbenk med høy lastekapasitet, manuell høydejustering og et verktøyskap med lås for ekstra oppbevaring.
Lengde (mm)
10 395,-
eks. MVA
Laster leveringstid...

Produktinformasjon

Robust og slitesterk arbeidsbenk som tåler høy belastning på opptil 750 kg. Arbeidsbenken har et solid og slitesterkt stålstativ med manuelt justerbare ben i faste stillinger mellom 740-995 mm, slik at du får en ergonomisk arbeidsstilling og høyde.

Arbeidsbenken har en benkeplate i eikeparkett. Platen er forsterket med en aluminiumslist som gir deg en slitesterk arbeidsflate. Arbeidsbenken tåler tøffe miljøer og påkjenninger på verksted, industri og lager, og du får dermed en pålitelig arbeidsplass.

Det medfølgende verktøyskapet i metall består av fire skuffer og sentrallås. Skuffene gir deg en sikker oppbevaringsløsning med plass til verktøy og annet utstyr du trenger under arbeidet. Alle fire skuffer har like dimensjoner og tåler en maksimal belastning på 45 kg pr skuff.

Du kan bygge på arbeidsbenken med verktøytavle, hyller og opphengsskinner for å få en komplett arbeidsstasjon. Du kan til og med bygge videre med en raskant for å hindre at utstyr faller ned bak benken.

Du bør også vurdere å supplere med avdelere til skuffene for å få en oversiktlig og organisert oppbevaringsløsning for skruer, spiker og andre smådeler. Vi anbefaler også en arbeidsmatte for å redusere belastning på føtter, knær, hofter og rygg.

Produkter som inngår i pakken