Pakke

Pakke: Arbeidsbord

1 skuff, L2500 B800 mm, eikeparkett

Art. nr: 351381
  • Manuell høydejustering
  • Solid konstruktsjon
  • To skuffeseksjoner
Pakketilbud med en solid arbeidsbenk med manuell høydejustering og to skuffeseksjoner for praktisk og sikker oppbevaring.
7 795,-
eks. MVA
Laster leveringstid...

Produktinformasjon

Robust arbeidsbenk med solid understell av slitesterkt stål, samt manuelt justerbare ben i faste stillinger mellom 740-995 mm for en ergonomisk arbeidsstilling. Arbeidsbordet tåler en maksimal belastning på opptil 300 kg. Bordplaten er laget av herdet bord som gir en slitesterk arbeidsflate, egnet for lett verksted- og industriarbeid.

Arbeidsbenken har to skuffeseksjoner med tre skuffer hver i ulik høyde, som tåler en maksimal belastning på opptil 50 kg pr skuff. Skuffeseksjonene har sentrallås for praktisk og sikker oppbevaring av verktøy og annet utstyr. Utstyret er lett tilgjengelig, samtidig som du frigjør verdifull plass på arbeidsflaten.

Du kan bygge på bordet med verktøytavle, hyller, opphengsskinner og raskant for å få en komplett arbeidsstasjon. Du bør også vurdere å supplere med en arbeidsmatte for å redusere belastningen på føtter, knær, hofter og rygg, samt øke blodsirkulasjonen.

Produkter som inngår i pakken