Pakke

Pakke: Tilbehør til sveisebord

Panel, ledbar arm, stolper og feste

Art. nr: 740682
  • Til sveisebordet RYOLIT
  • Gir mobilitet og fleksibilitet
  • Søyler og bordfeste er inkludert
Pakketilbud som gir deg en komplett arbeidsstasjon med smart oppbevaring til sveisebordet RYOLIT. Bordbraketter og perforerte søyler er inkludert i utstyrspakken for enkel montering.
2 290,-
eks. MVA
Laster leveringstid...

Produktinformasjon

Du kan bygge på det hev- og senkbare sveisebordet ditt med dette pakketilbudet for å få en praktisk oppbevaringsløsning til verktøy, utstyr og annet som du trenger under arbeid. Utstyrspakken til sveisebord inneholder: perforert panel, leddarm, stolpe og bordfeste.



Du monterer bordbrakettene med bøssinger i hullene på bordplaten. De perforerte søylene er deretter enkle å feste til bordbrakettene.



Panelet har en platetykkelse på 1,5 mm, og dimensjonene på hullene er 9 x 9 mm. Hullavstanden er c/c 38mm. Perforeringene øker fleksibiliteten og lar deg tilpasse opphenget av verktøy og annet utstyr etter egne behov.



Leddarmen gjør sveisebordet mer fleksibelt, og den kan monteres i hvilken som helst høyde på søylen. Fest deretter det perforerte verktøypanelet til leddarmen.



Kombinasjonen av leddarm og verktøypanel gjør at du raskt kan skyve bort eller trekke til deg det verktøyet som du trenger til å utføre arbeidsoppgaven.



Husk å supplere pakketilbudet med annet utstyr til sveisebord. Du kan for eksempel kjøpe kroker til verktøytavlen eller praktiske holdere for sveisehansker. Alt av tilbehør selges separat.

Last ned vedlikeholdsråd

Produkter som inngår i pakken