Pakke

Pakke: Tilbehør til sveisebord

Verktøypanel, hylle, stolper og feste

Art. nr: 740681
  • Til sveisebordet RYOLIT
  • For enkel oppbevaring av verktøy
  • Søyler og brakett er inkludert
Pakketilbud som gir deg en komplett arbeidsstasjon med smart oppbevaring til sveisebordet RYOLIT. Bordbraketter og perforerte søyler er inkludert i utstyrspakken for enkel montering.
2 990,-
eks. MVA
Laster leveringstid...

Produktinformasjon

Du kan bygge på det hev- og senkbare sveisebordet ditt med dette pakketilbudet for å få en praktisk oppbevaringsløsning til verktøy, utstyr og annet som du trenger under arbeid. Følgende er inkludert i utstyrspakken til sveisebord: verktøytavle, hylle, to stolper og to bordbraketter.



Du monterer bordbrakettene med bøssinger i hullene på bordplaten. De perforerte søylene er deretter enkle å feste til bordbrakettene.



Verktøytavlen er perforert for at du skal kunne tilpasse opphenget etter verktøyet ditt og behovene dine. Den har en platetykkelse på 1,5 mm, og dimensjonene på hullene er 9 x 9 mm. Hullavstanden er c/c 38mm.



Verktøypanelet bygger 14 mm foran søylene. Den plasseres tett på søylene for å redusere risikoen for skrangling.



Hyllen som medfølger utstyrspakken er vendbar og har en praktisk raskant som forhindrer at ting faller ned. Du kan velge om du vil ha raskanten vendt utover eller innover mot søylene, samt om du vil montere den rett eller vinklet.



Husk å supplere pakketilbudet med annet utstyr til sveisebord. Du kan for eksempel kjøpe kroker til verktøytavlen eller praktiske holdere for sveisehansker. Alt av tilbehør selges separat.

Last ned vedlikeholdsråd

Produkter som inngår i pakken