Produktbilde
ELEKTRON

ESD Industristol

H 700-910 mm, svart

Art. nr: 235314
  • Avleder statisk elektrisitet
  • Brannsikkert materiale
  • Justerbart sete og ryggstøtte
Høy ESD-stol som tåler tøffe og krevende miljøer. Arbeidsstolen er laget av brannsikkert materiale og har mange justeringsmuligheter. samt fotring for avlastning.
5 695,-
eks. MVA
Laster leveringstid...
7 års garanti

Produktinformasjon

ESD-stol som passer til bruk på tøffe og krevende arbeidsplasser som verksted, lager og industri. Stolens anti-statiske egenskaper avleder statisk elektrisitet for å beskytte både deg og sensitive komponenter som du jobber med.

Denne høye arbeidsstolen er laget av brannsikkert polyuretanskum. Den er også resistent mot sveiseglør, oljer og de fleste kjemikalier og væsker, samt er lett å rengjøre og tørke av.

Industristolen i ESD har en justerbar ryggstøtte for at du skal få en ergonomisk sittestilling. Den kan reguleres trinnløst 6° bakover og 16° forover. Du kan også justere setevinkelen trinnløst 5° bakover og 12° fremover.

Arbeidsstolen er utstyrt med Euromatic-teknologi som lar deg justere stolinnstillingene, samtidig som du sitter på den. Stolen har et forkrommet stativ og glideføtter, samt en fotring som gir god avlastning.

ESD-industristolen oppfyller internasjonale standarder, og den er testet og godkjent i henhold til SP Sveriges tekniske forskningsinstitutt.

Produktspesifikasjon