Pakke
Nyhet

Kildesortering

4 beholdere, 60 l

Art. nr: 256720
  • Tydelig merkede lokk
  • Laget av resirkulert plast
  • Magneter holder beholderne sammen
Sett med fire kildesorteringsbeholdere for effektiv kildesortering på arbeidsplassen. Lokkene på avfallsbeholderne er tydelig merket for å vise hvilket avfall som skal kastes i dem.
11 250,-
eks. MVA
Laster leveringstid...

Produktinformasjon

Dette er et pakketilbud med fire kildesorteringsbeholdere. Kildesorteringssettet gir deg en effektiv løsning for enkel kildesortering på arbeidsplassen og fellesområder. De passer for eksempel perfekt inn på lunsjrommet eller kontoret.

Kildesorteringsbeholderne i pakken har hvert sitt fargekodede lokk og symbol som viser hvilket avfall som skal kastes hvor. Disse lokkene gjør det enklere for alle å kildesortere.

Avfallsbeholderne i settet har et moderne design med avrundede hjørner og er laget av 100 % resirkulert plast. Inne i beholderne finner du magneter på hver side. Magnetene gjør det lett for deg å koble alle beholderne i kildesorteringssettet sammen. Dermed kan du spare plass, samtidig som de ikke glir fra hverandre.

Lokkene er enkle å løfte opp når du skal bytte poser. Pakken med kildesorteringsbeholdere og lokk leveres med to plastposer til hver beholder.
Last ned vedlikeholdsråd

Produkter som inngår i pakken