Nyhet
Produktbilde
INDIUM

Løftevogn

Rustfri, maks 200 kg, løftehøyde: 2000 mm

Art. nr: 721653
  • Rustfritt stål
  • Myk start- og stoppfunksjon
  • Rask løftehastighet
Rustfri løftevogn med to løftehastigheter og myk start- og stoppfunksjon. Løftebordet bidrar til mer ergonomisk arbeid og kan brukes på steder med dårlig plass.
Høyde (mm)
94 250,-
eks. MVA
Laster leveringstid...
7 års garanti

Produktinformasjon

Rustfri løftevogn med to løftehastigheter og myk start- og stoppfunksjon. Løftebordet bidrar til mer ergonomisk arbeid og kan brukes på steder med dårlig plass.

Dette er en perfekt løftevogn til trange rom og andre steder med dårlig plass. Den lar deg jobbe mer ergonomisk. Løftebordet lar deg håndtere og løfte tunge gjenstander med minimal muskelkraft, noe som i tillegg reduserer risikoen for arbeidsskader.

Løfteutstyret har en konstruksjon i rustfritt stål (AISI 304/EN 1.4301), slik at du kan spyle av den ved behov. Den har en enkel betjeningsenhet og en myk start- og stoppfunksjon, samt to løftehastigheter.

Løftemekanismen drives av kraftige, energieffektive motorer og en stålforsterket reim som krever minimalt med vedlikehold. Løftevognen leveres med en smartlader som avslutter ladingen automatisk når batteriet er fullt.

Løftevognen er utstyrt med både overbelastningsbeskyttelse og en sikkerhetskopling på løftemekanismen for å øke sikkerheten. I tillegg er alle bevegelige deler avskjermet.

Bakhjulene er koblet sammen for at løfteren skal være lett å styre i alle retninger. I tillegg er hjulene på løftebordet utstyrt med bremser, slik at den står stille og trygt under løfting.

Du kan kjøpe ekstra tilbehør til løftevognen, for eksempel bommer, hurtigfester eller plastplater med ruller for å forenkle og effektivisere arbeidet ditt ytterligere. Alt av tilbehør selges separat.

Produktspesifikasjon