Pakke

Pakke: Arbeidsbord

4 skuffer, L2500 B800 mm, laminat

Art. nr: 351634
  • Hardt og kraftig materiale
  • Inkl. 1 skuffeseksjon med 4 skuffer
  • Kan belastes med opptil 500 kg
Pakkeløsning for verkstedet som består av en robust arbeidsbenk med stabilt understell og justerbare bein, samt en låsbar skuffeseksjon med fire skuffer.
Lengde (mm)
9 595,-
eks. MVA
Laster leveringstid...

Produktinformasjon

Praktisk løsning for industri- og verkstedsmiljøer hvor det kreves robust innredning som tåler røff behandling. Pakketilbudet består av en robust arbeidsbenk med tilhørende hylleseksjon for oppbevaring av verktøy. Skuffeseksjonen har sentrallås og leveres med to nøkler som passer til alle skuffene.

Arbeidsbenken har en 40 mm tykk benkeplate laget av 22 mm sponplate og 18 mm kryssfiner. Platen har et 2 mm tykt laminatbelegg. Overflaten er enkel å tørke av og holde ren.

Benkeplaten ligger på en stålramme som har en belastningskapasitet på hele 500 kg jevnt fordelt over hele platen.

Rammen har manuelt justerbare bein som du enkelt regulerer til ønsket høyde. Riktig arbeidshøyde skåner kroppen og forebygger belastningsskader i nakke og rygg.

Den medfølgende skuffeseksjonen i solid stål har fire uttrekkbare skuffer med ulik høyde for oppbevaring av arbeidsredskaper. Hver skuff har en belastningskapasitet på opptil 50 kg. Ved å komplettere skuffene med metallinnsatser for oppbevaring av skruer, spikre og andre småtterier, skaper du en oversiktlig og praktisk sorteringsløsning.

Skuffeseksjonen monteres enkelt under benkeplaten, og gir deg rask tilgang til verktøy og annet du trenger når du jobber.

Produkter som inngår i pakken