Pakke

Pakke: Arbeidsbord

1 skuff, L2500 B800 mm, laminat

Art. nr: 351534
  • Praktisk arbeidsbenk
  • Skuff med lås og nøkkel
  • Trykk oppbevaring av verktøy
Pakketilbud bestående av en robust arbeidsbenk med justerbare bein og låsbar benkeskuff for trygg, praktisk oppbevaring av verktøy.
6 395,-
eks. MVA
Laster leveringstid...

Produktinformasjon

Slitesterk og stabil arbeidsbenk som tåler røff håndtering i verksteds- og industrimiljøer, med medfølgende opphengt skuff for lett tilgjengelig oppbevaring – alt i en praktisk pakkeløsning.

Pakken inneholder en arbeidsbenk med en 40 mm tykk benkeplate bestående av 22 mm sponplate og 18 mm kryssfinér. Det 2 mm tykke laminatsjiktet gir en slitesterk overflate som er enkel å rengjøre. Benken har en belastningskapasitet på opptil 500 kg jevnt fordelt over hele benkeplaten, og er plassert på et stabilt understell av stål.

Beina på understellet er høyderegulerbare. Kompletter gjerne arbeidsstasjonen med en arbeidsmatte som fordeler belastningen på føttene, øker blodsirkulasjon og gjør at du orker mer.

Benkeskuffen i solid stål monteres enkelt under benkeplaten. Den har en skuff som kan trekkes ut 100 % og belastes med opptil 50 kg, for oppbevaring av arbeidsredskaper som trenger å være enkelt for hånden. Skuffen er utstyrt med lås for trygg oppbevaring, og leveres med to nøkler.

Ved å komplettere skuffen med metallinnsatser for oppbevaring av skruer, spikre og diverse, skaper du en oversiktlig og praktisk sorteringsløsning.

Produkter som inngår i pakken