Pakke

Pakke: Arbeidsbord

3 skuffer, L1500 B800 mm, laminat

Art. nr: 351564
  • Manuell høydejustering
  • Slitesterk benkeplate i laminat
  • Verktøyskap med tre skuffer
Pakketilbud med robust arbeidsbenk med manuell høydejustering, ripebestandig benkeplate i laminat, og verktøyskap for sikker og praktisk oppbevaring av verktøy og annet utstyr.
Lengde (mm)
8 395,-
eks. MVA
Laster leveringstid...

Produktinformasjon

Robust og slitesterk arbeidsbenk som tåler tøffe arbeidsmiljøer. Benkeplaten i laminat er godt egnet for enklere montering, pakking og emballering. Arbeidsbenken har manuelt justerbare ben i faste stillinger mellom 740-995 mm, slik at du kan stille inn høyden og dermed få en mer ergonomisk arbeidsstilling.

Arbeidsbenken har et solid og slagfast stålstativ. Benkeplate i laminat gir deg en hard, glatt og ripebestandig arbeidsflate som er lett å rengjøre. Arbeidsbenken tåler en maksimal belastning på opptil 300 kg.

Verktøyskapet har tre skuffer i ulik dybde, laget av metallplater for å gjøre dem slitesterke. Skuffeseksjonen kan låses med sentrallås, og skuffene tilbyr praktisk, smart og trygg oppbevaring av verktøy, små deler og annet utstyr du vil ha i nærheten og lett tilgjengelig i løpet av arbeidsdagen. Skuffene glir lett på kulelager.

Du kan bygge på arbeidsbenken med påbyggsramme for verktøytavle, hyller og opphengsskinner for å få en komplett arbeidsstasjon. Du bør også vurdere å supplere med en avdeler til benkeskuffene for å få en oversiktlig oppbevaringsløsning for skruer, spiker og andre smådeler. Vi anbefaler også en arbeidsmatte for å redusere belastning på føtter, knær, hofter og rygg.

Produkter som inngår i pakken