Pakke

Arbeidsbord

L2000 B800 mm + smådelsskuffer + verktøytavle

Art. nr: 41104
  • Komplett oppbevaringsløsning
  • 60 stk. oppbevaringsbokser
  • Låsbar benkeskuff
Komplett arbeidsbenk med manuelt justerbar høyde, slik at du får en komfortabel arbeidsstilling. Smarte og praktiske oppbevaringsløsninger gjør at du har nødvendig verktøy og utstyr lett tilgjengelig.
Du har kommet til et produkt som ikke lenger er en del av sortimentet
se alle Arbeidsbenker - Fast høyde her

Produktinformasjon

En stabil arbeidsbenk med en komplett oppbevaringsløsning. Bena kan justeres i høyden for å gi deg en bedre arbeidsstilling. Arbeidsbenken gir deg enkel tilgang til verktøy og annet du måtte trenge under arbeid på verksted, lager eller industri.

Arbeidsbordet er utstyrt med åtte opphengsskinner og totalt 60 stk. medfølgende plastbokser for smart oppbevaring av skruer, bolter og annet du vil ha nær deg mens du jobber. Bordet er til og med utstyrt med raskant som forhindrer at ting faller bak benken.

Verktøytavlen er perforert, slik at du kan tilpasse oppheng av verktøy og annet utstyr etter egne behov og ønsker. Kroker og kroksett for verktøytavlen kjøpes separat.

Benkeskuffen har lås og er laget av metall. Skuffen er dermed slitesterk og byr på praktisk og sikker oppbevaring. Skuffen glir lett på kulelager, og har en maksimal lastekapasitet på 25 kg.

Arbeidsbenken har et solid og slitesterkt stålstativ med manuelt justerbare ben i faste stillinger mellom 740-995 mm. Den kan dermed tilpasses slik at du får en ergonomisk arbeidsstilling. Benkeplaten er laget av herdet board som gir en slitesterk arbeidsflate, egnet for lett verksted- og industriarbeid.

Suppler gjerne med etiketter til plastboksene for bedre oversikt over innholdet, og en arbeidsmatte for å redusere slitasje på føtter, knær, hofter og rygg. Blodsirkulasjonen øker også ved hjelp av slike ståmatter.

Produkter som inngår i pakken