Cowab - Slik sikrer vi lang holdbarhet i 100 år til

Vår ambisjon er å selge rett produkt til rett kunde og for riktig bruksområde. På den måten sikrer vi lang holdbarhet.
Håkan, Country Manager Cowab

Du visste kanskje ikke at COWAB ble grunnlagt allerede i 1933 av ingeniør Wernström, og at bedriften da produserte ulike produkter av stål. Gjennom årene har vi alltid produsert eller jobbet med salg av produkter til arbeidsplassen, og da særskilt til produksjonsbedrifter.

Gjennom de snart 100 årene som har gått har Cowab skaffet seg omfattende  kunnskap og kompetanse rundt produkter og innredning til verksted og industri. Vi er i dag en moderne helhetsleverandør som utstyrer kundene våre med kvalitetsmøbler, innredning, verktøy og utstyr i både Norge og Sverige.

grejer-som-haller-NO-2344x802.jpg

I dag er vi en del av et av Europas største konserner innen bransjen, og har med det tilgang til bred kunnskap, egen produksjon og et svært velutviklet logistikk-aparat. På den måten kan vi raskt tilpasse oss kundene og deres behov, slik at vi kan være den samarbeidspartneren har satt oss som mål å være.

Dialogen med kundene har vært et kjernepunkt i alle disse årene, for å kunne lære om behovene og kundenes utfordringer og hvordan disse kan løses på best mulig måte.

Ting som holder - ikke bare en kampanje

Det skulle ta nesten 100 år før Cowab dro i gang sin første varemerke-kampanje, og det er ingen tilfeldighet at den handler om ting som holder. 

For daglig leder i Cowab Sverige, Håkan Von Uckermann,  har det lenge vært viktig å legge fokus på holdbarhet og god kvalitet. 

- Holdbart er for oss et flerdimensjonalt begrep. Vi har ambisjoner om å selge varer av høy kvalitet som holder over tid, og som samtidig fokuserer på god ergonomi. På den måten kan vi redusere påvirkningen på klimaet, og bidra til et bedre arbeidsmiljø. 

For å sikre at hver eneste kunde skal bli fornøyd med holdbarheten til Cowabs produkter, er det i følge Håkan ikke bare viktig med en egen produksjonslinje. Kundene må også guides til å kjøpe riktig produkt til sitt bruk.

- Vi skal sørge for at vi selger riktig produkt til riktig kunde og til rett bruksområde. Vi legger stor vekt på å lytte til hva kunden skal bruke produktet til, slik at vi kan komme med vår anbefaling til et produkt som oppfyller kravene og behovene på lang sikt. Med andre ord ser vi det som et konsept av kvalitet, kunnskap, service, pris og arbeidsmiljø.

- Produktet skal holde både når det gjelder kostnad og funksjon, og ikke minst skal det holde mål når det gjelder personalet som er brukere av produktet.

Produktutvikling og kvalitetssikring

Vi har en omfattende prosess når vi utvikler og produserer nye produkter, som starter med å ha brukeren av produktet i tankene. I alle ledd tas det grep for å sikre kvaliteten, slik at vi kan levere produkter vi er stolte av, og som vil gjøre arbeidshverdagen enklere for kundene våre i mange år fremover.

- På tross av våre gedigne prosesser og rigide kvalitetskontroller kan det likevel selvsagt skje at ting går i stykker, uansett hvor høy kvalitetsambisjonene for produktene er. Derfor har vi i tillegg fokusert mye på å bygge opp kompetansen blant våre medarbeidere, både i forhold til kundenes behov så vel som praktisk bruk av produktene vi selger.

- På denne måten kan vi sikre en lang holdbarhet på produktet, redusere antallet returer og minimere risikoen for skader på jobb. Bra for økonomien, klimaet og helsen!

Cowab Rullecontainer
Rullecontainer
Cowab Løftebordvogn
Løftebordvogn32 495,-

Svært ulike kunder

Cowab har en lang historie bak seg, og svært mange bedrifter innen verksted og industri har en eller annen gang hatt med Cowab å gjøre. Det er dette som gjør jobben så spennende, sier Håkan. 

Det som egentlig er mest spennende med å drive i vår bransje er at vi får hjelpe svært ulike kunder. Alt fra enkeltpersonsforetak på lokale steder til store, internasjonale konsern med tusenvis av ansatte. 

Det er ikke sjeldent at vi henter frem produkter for den lille bedriften som senere kjøpes av de virkelig store firmaene. Nettopp denne kombinasjonen gjør at vi stadig lærer mer om kundenes behov. Det gjør at vi kan fortsette med å ta frem produkter og ustyr som løser både små og store bedrifters utfordringer også i fremtiden.

Nå ser vi i Cowab frem til nye 100 og fremgangsrike år! 

Kontakt oss gjerne for å få hjelp til å velge riktig utstyr til din bedrift.

Få våre beste tips rett i innboksen

Få nye bloggartikler med tips til hvordan du kan effektivisere bedriften din og mye mer. Du er samtidig først ute med tilgang til aktuelle tilbud og nyheter.
Det er helt gratis å være påmeldt, og du kan når som helst avslutte abonnementet ved å klikke på avmeldingslinken i nyhetsbrevet.