Nyhet

Helautomatisk stroppemaskin

Art. nr: 32396
187 695,-
eks. MVA
Laster leveringstid...
7 års garanti

Produktspesifikasjon

  • Passer båndbredde12 mm
  • FargeRød
  • BåndtypePP
  • Vekt347 kg
  • TesterCE

Produktinformasjon

Automatisk strappemaskin for PP-bånd. Buntemaskinen byr på rask og effektiv stropping av esker og pakker. Maskinen til strammebånd inkluderer beltestyrt bord, presse, utkaster til PP-bånd og justerbar retning.
Effektiviser pakke- og emballasjearbeid med en automatisk strappemaskin for PP-bånd! Dette er en maskin til strammebånd og er tilpasset bruk med PP-bånd. Den automatiske buntemaskinen klarer opptil 30 stropper/minutt, noe som hjelper deg med å spare tid under arbeid.

Stroppeprosessen startes automatisk via sensorer som oppdager når en pakke er plassert på bordet. Du kan også starte prosessen ved hjelp av en trykknapp.

Den automatiske strappemaskinen for PP-bånd har en presse som går ned når esken er i riktig posisjon for å stabilisere den og for å sikre at esken blir stroppet på rett måte. Det beltestyrte bordet fører esken gjennom båndene.

For at maskinen for strammearbeid skal kunne tilpasses for dine behov, så kan retningen justeres. Stroppemaskinen har også et automatisk inn- og utmatingssystem som forenkler både rengjøring og bytte av rull. Rullen frigjøres når den er tom, og ny rull med PP-bånd føres automatisk på plass når du setter den inn.

Strappemaskinen er dessuten utstyrt med en utkaster for PP-bånd, dersom den startes uten at det er en eske på båndet. Topplatene på buntemaskinen er utstyrt med hengsler, slik at du kan åpne maskinen ovenfra når den skal rengjøres. Du kan stille båndspenningen inn mellom 7-45 kg. Hvis du trenger høyere båndstyrke, så kan du kontakte oss.