Pakke
Produktbilde

Arbeidsbenk med hjul

L1500 B800 mm, laminat + komplett verktøypanel

Art. nr: 35128
  • Mobil arbeidsstasjon
  • Godt med oppbevaring
  • Slitesterk laminat
Arbeidsbenk på hjul med raskant, underhylle og verktøyspanel med to paneler, tre stolper og to kroksatser (med 25 kroker hver). Justerbare bein og hjul med bremse.
Du har kommet til et produkt som ikke lenger er en del av sortimentet
se alle Arbeidsbenker - På hjul her

Produktinformasjon

En mobil arbeidsbenk som gir god oversikt og enklere tilgang til verktøy og redskaper. Panelene har en perforert overflate som gjør det enkelt å hekte fast, flytte eller fjerne kroker og holdere.

Raskanten hindrer at ting faller ned fra benken. Underhyllen gir god plass til oppbevaring under arbeidsflaten.

Arbeidsbenkens topplate er laget av en sponskive kledd med laminat, noe som gir en hard og slitesterk overflate som tåler væsker og de fleste kjemikalier. Platen er enkel å tørke av og holde ren, og passer bra i tøffe miljøer som for eksempel pakkestasjoner og verksteder.

Stativet er laget av gråpulverlakkert stål, noe som gir en ekstra hard og slitesterk overflate. De manuelt justerbare beinene gjør det mulig å justere arbeidshøyden for en best mulig arbeidsstilling.

Hjulene har en hjulbane i massiv gummi som ruller lett og stille samt er støtbestandig. To hjul er faste og to har svinghjul med bremser for å forhindre at arbeidsbenken beveger på seg mens du jobber. Et solid bøylehåndtak gjør det enkelt å flytte benken. Maksimal belastningskapasitet er 400 kg.