Kundene våre vil ha ting som holder

Kundene våre vil ha ting som holder

Når vi får spørsmål om hvem kundene våre er, er det ikke alltid like lett å svare på. Det er ikke en spesifikk bransje eller type bedrift hvor Cowabs holdbare produkter fungerer bedre enn andre. 

Faktisk befinner Cowabs produkter seg i mange ulike typer virksomheter, alt fra restauranter og verksteder til produksjonsbedrifter. Og til og med på en og annen brannstasjon.

Tre av våre spennende kunder forteller om sine oppgaver og mål, og alle har de til felles at de har behov for ting som holder.

Lagerhyllor från Cowab på Mathallen

Funksjon og rustikk design hos Mathallen

Mathallen serverer Tromsø-beboere med mat i toppklasse, og de lokale råvarene som benyttes avhenger av sesong. En holdbar restaurant som tiltrekker seg både de som bor i Tromsø så vel som tilreisende.​

Produkter til å stole på hos Brannstasjonen i Sandnes

Brannstasjonen i Sandnes har ett livsviktig oppdrag: Å redde mennesker i nød. Hvert sekund teller, og utstyret på stasjonen brukes flittig hele tiden og må fungere, året rundt.​

- Vår stasjon er åpen 24/7, og hver reparasjon er en unødig tidstyv som stjeler ressurser fra vårt virkelige oppdrag, sier Erik Berge, innsatsleder på brannstasjonen i Sandnes.

Brandstationen i Sandnes
Aluminiumbalar hos Returpack

Holdbarhet i fokus hos Returpack

Returpacks oppgave er å informere om pantesystemet og samordne gjennvinningen av bokser og flasker i Sverige. Fabrikken i Norrköping sorterer og komprimerer emballasje og sender den videre til kunder som så kan lage nye bokser og flasker av materialet. I løpet av et år håndterer Returpack over 2 milliarder beholdere.​

Det finnes mer som forener disse ulike bedriftene enn hva man kanskje skulle tro. Uansett om det er vinflasker, tungt brannutstyr eller tusenvis av panteflasker som sliter på innredning og utstyr på daglig basis, så er det viktig at tingene holder.

Det er ikke bare tidsbruk som er viktig, også miljøaskpektet betyr mye for Cowabs kunder.

Ettersom miljø og holdbarhet ligger vårt hjerte ekstra nært så legger vi stor vekt på holdbare innkjøp. Hva kostnaden blir til slutt samt hvor mye miljøet påvirkes er faktorer som betyr mye for oss
Jan Wendelin, Logistikkutvikler hos Returpack
Tippcontainer från Cowab på Returpack

Jan hyller Cowabs tilnærming til holdbarhet og holdbare produkter, samt bredden i sortimentet:

- Holdbarhet og klima går hånd i hånd. Med lengre livslengde på produktene sparer vi på jordens ressurser. Vi får også tilgang til et veldig bredt sortiment hos Cowab. Selv om vi ikke skulle finne det vi er på jakt etter så hjelper Cowabs ansatte oss med å få tak i forespurt vare gjennom sitt store leverandørnettverk.

Lagerhylla från Cowab hos Mathallen i Tromsö

Apropos hylle, Mathallen i Tromsø har kjøpt inn flere lagerhyller til restauranten sin. Her kan man kjøpe med seg lokale delikatesser hjem. Vinflasker og annet godt nærmest flyr ut av hyllene, så de må være av høyeste kvalitet.

- Holdbarhet er veldig viktig for oss i Mathallen. Vi må ha hyllesystemer som gjør det enkelt å komme til det vi trenger i løpet av arbeidsdagen. Vi fyller på vin og utstyr og må robuste løsninger så vi ikke trenger å være redd for at noe skal skal klappe sammen, sier John-Fredrik Solberg, daglig leder i Mathallen.

Akkurat som hos Cowab er hodlbarhet et gjennomgående tema hos restauranten.

- Ved å bruke lokale råvarer sørger vi for å holde klimaavtrykket vårt nede. Dette gjenspeiles hele veien i menyene våre, og er også viktig når vi handler utstyr, fortsetter John-Fredrik.

Hvorfor velger man Cowab?

Det finnes selvsagt en gjennomgående årsak til hvorfor Mathallen, Brannstasjonen i Sandnes, Returpack og tusenvis av andre bedrifter har valgt Cowab: At tingene holder.

- Skapene fra Cowab var en del av leveransen til den nye brannstasjonen her i Snadnes. Kort levetid eller behov for reparasjoner belaster miljøet unødig mye, sier innsatsleder Erik.

John-Henrik på Mathallen stemmer i:

- Kombinasjonen av pris, holdbarhet og ikke minst at vi kan få det direkte, industrielle utseendet vi ønsker oss. 

Jan på Returpack ligger til et annet viktig holdbarhetsaspekt - at tilbudet er bredt og at relasjonen mellom kunde og leverandør fungerer godt:

- Vi vil holde nede antallet leverandører for eklere administrasjon og gode priser. Vi får tilgang til et bredt sortiment av for eksempel hjul til avfallscontainere slik at de er tilpasset våre behov.

Uansett om du har en restaurant, sørger for at vi panter mer, eller har det livsviktige oppdraget som brannmann: Velg ting som holder. Velg Cowab.

Kontakt oss gjerne for å få hjelp til å velge riktig utstyr til din bedrift.

Få våre beste tips rett i innboksen

Få nye bloggartikler med tips til hvordan du kan effektivisere bedriften din og mye mer. Du er samtidig først ute med tilgang til aktuelle tilbud og nyheter.
Vennligst vent...
Det er helt gratis å være påmeldt, og du kan når som helst avslutte abonnementet ved å klikke på avmeldingslinken i nyhetsbrevet.