Organiser verktøyet med riktig verkstedoppbevaring


Rett oppbevaring på arbeidsplassen kan både øke effektiviteten og sikkerheten. I tillegg er det mindre sjanse for at viktig verktøy havner på avveie. 
Her er noen smarte oppbevaringsløsninger som kan passe for akkurat din bedrift.

Å ha orden ved arbeidsstasjonen er alfa og omega for å kunne jobbe effektivt og ergonomisk, uten å kaste bort tid på å lete etter et spesialverktøy som har blitt borte. For noen som jobber med maskindrevne eller spisse verktøy er sikkerhet også en faktor som må tas med i beregningen. Når utstyret oppbevares sikkert på en fast plass reduseres risikoen markant for skader.

På Cowab har vi løsninger både for den som arbeider på en fast plass, og for de som forflytter seg mye under en arbeidsdag, og som må frakte med seg alle verktøyene.

| Les også: Uunværlige hjelpemidler på verkstedet » 

Oppbevaring ved arbeidsbenken

En stor og robust verktøytavle som har plass til alle verktøy du kan tenkes å ha bruk for, er kjærkommen ved arbeidsbenken. Da får du byttet verktøy på et blunk, og holder det samtidig ryddig ved arbeidsstasjonen. 

Verkstedoppbevaring

Ved siden av verktøytavlen er det populært å bruke et plastboks-stativ. Der har du plass til alt av skruer, muttere og andre mindre deler og utstyr.
Vi har alt fra artikkelskap med 396 bokser, til stativ med og uten hjul med oppbevaringsbokser så vel som hyller for større kasser og bokser.

For mer ømfintlige komponenter og utstyr kan robuste stålskap være en god løsning. Disse skapene beskytter innholdet mot støv og andre partikler, og har i tillegg lås for trygg oppbevaring. Innred ditt eget skap, eller velg ett av våre komplette maskinskap som kommer med verktøytavle, kroker og oppbevaringsbokser. 

Har du behov for en mer skreddersydd løsning kan skapene kjøpes uten innhold. På den måten kan du selv fylle dem med det tilbehøret som passer best for din arbeidsplass. Det har aldri vært enklere å tilpasse oppbevaringen etter behov!

En del av Cowabs skap er utstyrt med gaffeltunneler i bunnen, slik at skapene enkelt kan flyttes på. 

| Les også: Guide - velg riktig arbeidsbenk til verkstedet »

Oppbevaring for den mobile arbeidsplassen

Mange i industrien har ingen fast arbeidsbenk, men jobber der behovet oppstår. En reparatør for eksempel vil gjerne ha med seg verktøy og utstyr overalt, men uten å måtte løfte og bære på seg slitasjeskader.

Oppbevaring for den mobile arbeidsplassen
Cowabs mobile oppbevaringsløsninger inkluderer både skap og skuffeseksjoner på hjul, og gjør det mulig å ha med seg alt utstyr dit det behøves.
Et stativ med bokser utstyrt med hjul lar deg enkelt oppbevare og ha med smådeler og tilbehør.


Sikre de viktige spesialverktøyene

En del bedrifter jobber med spesialverktøy som er nøye utvalgt for en spesifikk del av produksjonen. Å miste slike verktøy kan fort bli dyrt, og derfor er et låsbart stålskap eller verktøyskap en god investering. Der kan du trygt oppbevare dyrere komponenter og verktøy.
For de som utfører konsulentoppdrag på nye arbeidsplasser kan et mobilt skap med låsefunksjon være praktisk. 

Hos Cowab tilbyr vi en mengde oppbevaringsløsninger for både store og små bedrifter. Våre produkter er av høyeste kvalitet og mange av dem produseres på vår egen fabrikk. På forespørsel kan vi også skreddersy løsninger som passer akkurat din bedrift.

Få våre beste tips rett i innboksen

Få nye bloggartikler med tips til hvordan du kan effektivisere bedriften din og mye mer. Du er samtidig først ute med tilgang til aktuelle tilbud og nyheter.