Slik pakker & emballerer du raskt og effektivt

Et effektivt lager handler ikke bare om å ha riktige ting på rett sted; det handler også om å ha riktig utstyr for jobben du skal gjøre. Når det gjelder plukking og pakking av bestillinger og varer, har vi på Cowab alt du trenger for å bli mer effektiv samtidig som du skåner kroppen for tunge og slitsomme arbeidsoppgaver.Før plukking

Det finnes mange måter å innrede et lager på, men en ting har de alle til felles - hyller! Forskjellige typer lagerhyller og pallereoler passer til oppbevaring av ulike typer gjenstander, varer og produkter.

Å plukke varer fra hyllene kan være en krevende jobb der kroppen må jobbe hardt. For å lette denne delen av arbeidet har vi på Cowab et stort utvalg av ulike løftehjelpemidler og utstyr som gjør at du kan jobbe mer ergonomiskt og unngå slitasje på kroppen. Du unngår enkelt tunge løft med våre stablere og løftebord, og å flytte varer fra lagerhyllen til pakkestasjonen går raskt og smidig med både rullecontainere og plukkvogner.
Rullecontainer fra 1865,-
Batteristabler fra 40 735,-Før pakking


Når du har samlet alle produktene som skal sendes, må de pakkes eller emballeres slik at de når kunden uten skader. Emballering kan gjøres på mange forskjellige måter, med ulike materialer og verktøy. Det kan derfor være lurt å automatisere det man kan, delvis for å spare tid, og delvis for at personalet skal unngå risikoen for slitasjeskader og lignende.

Uansett hva dine behov er, har vi en løsning for emballering som vil passe din virksomhet! Hvis dere håndterer store pakkevolum, er en strekkfilmmaskin et utmerket valg. Hos oss finner du både halvautomatiske og automatiske strekkfilmmaskiner som gjør at du kan plastre inn paller og gods på et blunk – og med minimal anstrengelse! Stroppeverktøy er også redskaper som forenkler stropping og gjør at arbeidet går raskere.

Det finnes også andre måter å optimalisere pakkearbeidet på og gjøre det mer ergonomisk. En av dem er å sørge for at du har en komplett pakkestasjon med pakkebord, en avlastende ståmatte og et smidig løftebord. Sørg også for å ha alt du trenger til arbeidet i armlengdes avstand, for eksempel rullstativ for bølgepapp eller bobleplast, skjæreverktøy og rullebaner. En rullebane sammen med et pakkebord med kuleruller og vår automatiske stroppemaskin gjør at du kan skape en bedre og raskere arbeidsflyt.

Rullebane
Rullebane fra 2 145,-
Pakkebord
Pakkebord 11 739,-

Tilbehør

Det er mange ting og materialer som må suppleres eller fylles på jevnlig for  at arbeidet skal flyte lett. Emballasjematerialer som bobleplast, bølgepapp eller strekkfilm og tape samt tapeholdere er noen eksempler på slikt. Og for å gjøre det enkelt å finne det du leter etter, har vi praktiske merkemaskiner, etikettskrivere og mye mer.