Slik setter du et personlig preg på kontorplassen din

Slik setter du et personlig preg på kontorplassen din


Med små grep kan du gjøre arbeidsplassen din hyggeligere og mer personlig - vi gir deg tipsene!

Mange av oss tilbringer store deler av arbeidsdagen vår på kontoret eller hjemmekontoret. En kontorplass kan være alt fra å ha sitt eget kontor til å ha kontorplass i hjørnet av lokalet - eller et skrivebord i åpent landskap.

Kontor

Uansett hvor du sitter vil det å tilpasse kontorplassen til din personlige smak ha mange positive effekter på både trivsel og produktivitet.

Når du gjør arbeidsområdet ditt mer personlig og inspirerende, kan det hjelpe deg med å føle deg mer komfortabel og motivert mens du jobber.

Å skape et arbeidsområde som passer til din personlighet kan også gi deg en følelse av eierskap og stolthet over arbeidet ditt og arbeidsplassen din! 

| Les også: Slik bruker du LEAN for å få en effektiv & lønnsom bedrift »

10 tips til hvordan du kan sette ditt eget preg på kontorplassen din

1. Dekorasjoner: Heng opp bilder, plakater, postkort eller annen kunst på veggene. Dette kan være bilder som betyr noe spesielt for deg, eller som gir deg inspirasjon og motivasjon. Lekre puter og pledd er også fint!

2. Planter: Legg til noen planter for å gi kontorplassen din liv. Velg planter som passer for lysforholdene på arbeidsplassen din, til og med kunstplanter gjør stor forskjell.

3. Skrivebordsutstyr: Organisering av skrivebordet ditt kan også være en måte å legge til et personlig preg på kontoret ditt. Du kan velge mapper og bokser i dine favorittfarger, så vel som penneholder, stiftemaskin og annet utstyr du bruker.

4. Møbler som kan tilpasses din kropp: En god ergonomisk kontorstol og eventuelt en sadelstol eller balansestol lar deg sitte godt, samtidig som de er skånsomme for kroppen. Mange tror at en hev senk pult kun er til for at man skal kunne variere mellom å stå og sitte. Selv om du selvsagt kan (og bør) gjøre det, er muligheten til å tilpasse arbeidshøyden vel så viktig - slik at du slipper et skrivebord som er for lavt eller for høyt for deg.

5. Belysning: Belysning kan påvirke humøret ditt og produktiviteten din.Velg belysning som gir riktig mengde lys for arbeidet ditt, også kan du i tillegg bruke lyslenker, bordlamper eller gulvlamper for å gi kontorplassen din litt ekstra stemning.

6. Lag en personlig oppslagstavle: En oppslagstavle er en flott måte å holde seg organisert på og samtidig tilføre personligheten din. Legg til bilder, notater og inspirerende sitater.

7. Duft: Velg en duft som du liker, som gir deg energi eller ro, og som ikke forstyrrer dine kolleger. Dette kan være duftpinner eller et duftlys for eksempel.

8. Bytt ut den standard musematten: Heller enn å ha en grå og kjedelig musematte kan du velge en som har et morsomt design eller tema du liker. Det er også mulig å få laget sine egne - med favorittbildet for eksempel.

9. Ha minst et personlig tilbehør: Et personlig tilbehør som et krus, en lekker notatbok, et bilde av familien eller penneholder kan gi en følelse av eierskap og gjøre arbeidsområdet ditt mer personlig.

10. Organiser bokhyller og skap: En super måte å få en stilig kontorplass på er å plassere favorittbøker, kurver, bokser eller vaser i hyllene sammen med nødvendig kontormateriell og papirer.

| Les også: Slik kildesorterer du på arbeidsplassen (og sparer penger på å gjøre det) »

Skrivbord
Skrivbord

Ved å legge til fargerike dekorasjoner, organisere skrivebordet ditt, benytte ergonomiske kontormøbler og legge til personlige elementer kan du skape en arbeidsplass som passer til din personlige stil og gjør det mer behagelig for deg å jobbe.

Husk at det viktigste er å skape et arbeidsmiljø som er komfortabelt og inspirerende for akkurat deg!

Få våre beste tips rett i innboksen

Få nye bloggartikler med tips til hvordan du kan effektivisere bedriften din og mye mer. Du er samtidig først ute med tilgang til aktuelle tilbud og nyheter.
Vennligst vent...
Det er helt gratis å være påmeldt, og du kan når som helst avslutte abonnementet ved å klikke på avmeldingslinken i nyhetsbrevet.