Garderobeskap & Garderobeinnredning

Garderobeinnredning til skole, treningssenter eller arbeidsplass som tåler tøff bruk. Se utvalget og bestill enkelt i vår nettbutikk.

Garderobe og garderobeinnredning

Skal du innrede en garderobe til barnehage, skole, treningssenter eller arbeidsplass er det viktig med garderobeinnredning som tåler tøff bruk. I Cowabs nettbutikk kan du enkelt bestille det du trenger til en komplett garderobeløsning som lar deg holde orden i omkledningsrom og skifterom.

Garderobeskapene fås med og uten mulighet for ventilasjon, samt med rette tak eller skråtak for enklere rengjøring. Garderobeskapene kommer i flere ulike størrelser, utførelser og farger, i tillegg til at du kan velge ønsket understell og lås.

Garderobebenker og opphengskroker

I utvalget vårt finner, garderobebenker, knaggrekker og annen innredning i mange ulike farger og utførelser. Sittebenkene kommer både som understell til garderobeskap og som klassiske trebenker med eller uten klesknagger.

Våtromsmatter

Våtromsmatter og plastmatter til garderoben reduserer både faren for å falle samt at du slipper å gå rett i vannsøl på gulvet. De gir derfor bedre hygiene i garderoben, og er spesielt praktiske i garderober som brukes av mange i løpet av dagen.

Skittentøyshåndtering

Både vaskerier, hoteller, barnehager, frisører og arbeidsplasser i verksted og industri har behov for rengjøring av tøy. I sortimentet vårt finner du både vaskerisekker, renserivogner og stativer for søppelsekker for håndtering av skittentøy og avfall. Bestill enkelt på nett!