Effektiv oppbevaring - oppdag plass du ikke visste du hadde!

Få mer plass med enkle grep - som også lar deg jobbe raskere! Uansett hvor du jobber - om det er på et kontor, i et verksted eller i en butikk - har ting og tang en tendens til å hope seg opp. 

På tross av at vi er ett av de mest digitale samfunnene i verden har de fleste av oss papirer, brosjyrer, permer og manualer å jobben. Driver du med produksjon må du oppbevare materiell og tilbehør, og driver du butikk eller nettbutikk må du i tillegg ha løsninger for emballering og pakking.

Smarte løsninger for oppbevaring gjør at du kan utnytte plassen mye bedre, men de lar deg også finne ting raskere. Vi liker å si “rett ting på rett plass” - gode systemer er både mer oversiktlig, reduserer risikoen for ulykker og gjør mest mulig ut av det du allerede har. 

| Les også: Få et flott kontor på budsjett - slik gjør du det! »

Lagre i høyden

Få mest mulig opp fra gulvet og inn i hyller og på veggen. Gulvflaten er begrenset, mens du kan få plass til adskillig mer når du bruker takhøyden i rommet. 


Få orden på smådeler

Små gjenstander, tilbehør og deler bør oppbevares i egne bokser. Åpne plastbokser er spesielt praktiske der hvor man ofte tar ut innholdet, merk gjerne også boksen med hva som er inni. Når slikt tilbehør har faste plasser sparer det mye tid i løpe av arbeidsdagen. Gjennomsiktige plastkasser med lokk gir deg raskt oversikt over innholdet.


Sett hyllene tettere

I de fleste lagerreoler kan du flytte hylleplatene, men svært ofte setter man dem opp ved montering også forblir de sånn. 

Om du opplever at det er mye rom opp til hyllen over kan det være lurt å sjekke om du kan sette hyllene tettere, og dermed få plass til flere hyller. Da får du enda flere hyllemetre tilgjengelig uten å bruke mer gulvplass.

Vurder hvor dype hyller du trenger

Er det mye plass til overs i dypden kan du få plass til flere reoler i lokalet ved å velge smalere reoler. 


Redusér avstanden gjenstander må fraktes

Går du mye frem og tilbake for å hente utstyr, deler eller papirer? Det finnes mange oppbevaringsløsninger som kan flyttes på, som verktøytavler på hjul, verktøyvogner, permvogner og til og med arbeidsstoler med oppbevaring


Få ekstra oppbevaring under skrivebordet

Monter en skrivebordsskuff direkte under bordplaten for å få mer plass til penner og annet tilbehør. Det finnes også skuffeseksjoner som får plass under skrivebordet ditt. 

Få våre beste tips rett i innboksen

Få nye bloggartikler med tips til hvordan du kan effektivisere bedriften din og mye mer. Du er samtidig først ute med tilgang til aktuelle tilbud og nyheter.
Det er helt gratis å være påmeldt, og du kan når som helst avslutte abonnementet ved å klikke på avmeldingslinken i nyhetsbrevet.