Pedalbøtter til alle arbeidsplasser

En pedalbøtte er en avfallsbeholder som er utstyrt med en pedal på lokket. Denne mekanismen gjør det mulig å åpne bøtten uten å berøre den med hendene. Dette er spesielt nyttig når du har hendene fulle eller når du ønsker å opprettholde god hygiene. Ved å bruke føttene til å åpne og lukke bøtten, reduseres risikoen for smitteoverføring og spredning av bakterier.

Hos Cowab tilbyr et bredt spekter av pedalbøtter i ulike størrelser og materialer. Du kan velge mellom forskjellige farger og design som passer til ditt behov og din stil. Enten du trenger en pedalbøtte til verkstedet, kjøkkenet, badet eller kontoret, har Cowab et alternativ som passer for deg.

Fordeler med en pedalbøtte

I tillegg til å være praktiske, er pedalbøtter også svært hygieniske. Lokket holder lukten inne, og du slipper derfor å bli plaget av dårlig lukt fra avfallet. Mange pedalbøtter har også en innebygd poseholder som gjør det enkelt å bytte ut avfallsposen når den er full. En annen fordel med å bruke pedalbøtter er at de bidrar til en mer miljøvennlig avfallshåndtering. Ved å sortere avfallet ditt riktig og bruke en pedalbøtte for hver avfallstype, kan du være med på å redusere mengden avfall som havner på deponi.

Søppelbøtter med pedal som varer lenge

Enten du er på jakt etter en pedalbøtte av rustfritt stål eller en pedalbøtte med flere rom for kildesortering finner du det hos oss. Når du handler hos Cowab kan du være sikker på at du får høy kvalitet og holdbare produkter. Pedalbøttene er laget av slitesterke materialer som tåler daglig bruk og som er enkle å rengjøre. Du kan finne din nye berøringsfrie søppelbøtte i vår nettbutikk, og behøver du hjelp til å velge kan du alltid ta kontakt med oss for å få hjelp. Vi er tilgjengelige både på telefon, e-post og chat.