Søppelsekkstativ

Stabler hos Cowab

Lettstyrte stablere for ergonomisk arbeid

TIL PALLESTABLERE

Sekkestativ & sekkeholdere for ute- og innebruk

Sekkestativ, sekkeholdere og sekkevogner er supre hjelpemidler for effektiv håndtering av avfall. Enten det er innendørs eller utendørs, er disse produktene svært nyttige for å organisere og sikre avfallshåndteringen. Hos Cowab finner du et bredt utvalg av søppelsekkstativer som passer til ulike behov og miljøer.

Et søppelsekkstativ er en praktisk løsning for å holde søppelsekken på plass og hindre spredning av avfall. Disse stativene kommer ofte med hjul, noe som gjør det enkelt å flytte dem rundt etter behov. Hos Cowab kan du velge mellom forskjellige utførelser og størrelser, slik at du finner det som passer best til ditt avfallsbehov.

Sekkestativ med lokk

For de som ønsker ekstra beskyttelse mot lukt og at fugler drar avfallet utover, kan et søppelsekkstativ med lokk være en ideell løsning. Cowab tilbyr blant annet stativer i strekkmetall som er spesielt egnet for dette formålet. Disse stativene er robuste og holdbare, samtidig som de gir god ventilasjon for å hindre oppsamling av lukt.

Hvis du foretrekker en mer plassbesparende løsning, kan en vegghengt søppelsekkholder være et godt alternativ. Disse holderne kan brukes med både plast- og papirsekker i størrelser mellom 125 og 160 liter. Ved å ha søppelsekkene hengende på veggen, frigjør du verdifull gulvplass samtidig som du opprettholder en ryddig og organisert avfallshåndtering.

Sekkevogner for effektiv avfallshåndtering

Søppelsekkvogner er enkle å bruke og gjør det mulig å transportere store mengder avfall på en effektiv måte. I vår nettbutikk tilbyr vi vogner som er tilpasset standard søppelsekker på 125 liter eller 240 liter. Disse vognene har solide hjul og en stabil konstruksjon som gjør det enkelt å navigere dem dit du vil.

Når det gjelder valg av riktig sekkeholder er det viktig å ta hensyn til dine spesifikke behov og krav. Cowab har et erfarent team som kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for din virksomhet. Du kan ta kontakt med oss på mail, chat eller telefon for å få veiledning, eller bestille selv i vår nettbutikk.