To menn som jobber ved et rullebord

Ergonomi for industribedrifter

Vi i Cowab ønsker at alle skal ha god ergonomi på jobb – også i industrien. Derfor legger vi mye vekt på produkter som reduserer risikoen for belastningsskader. Målet er å redusere feilbelastning for å unngå sykdom og slitasje. Dette kan gjøres både ved å være bevisst på hvordan du jobber, og hvilket utstyr du bruker.
Rullebane fra Cowab
Rullebane i elforsinket stål
6 395,-
Mann som står ved en arbeidsbenk
Elektrisk hev/senk arbeidsbord
10 679,-

Hev og senkbare arbeidsbenker

Et veldig godt alternativ dersom du jobber med gjenstander av varierende høyde er å investere i en arbeidsbenk som kan heves og senkes. Da kan du justere høyden uavhengig av hva du jobber med og få en bedre arbeidsstilling.
En mann som jobber på et verksted

Hvordan får du et ergonomisk verksted?

God ergonomi reduserer risikoen for fravær, helseproblemer og ulykker. Her er noen tips til enkle grep for verksteder og produksjonsbedrifter som ønsker å jobbe mer ergonomisk!

Les mer

Løft & Transport

Hvis du flytter deler, utstyr, materialer eller ferdige produkter fra ett sted til et annet, kan det være lurt å ha vogner eller andre transporthjelpemidler for hånden for å unngå manuell bæring.
En mann som kjører gaffeltruck
Lettstyrt manuell pallestabler med fotbrems og hurtigløft
12 295,-
En mann som frakter varer på en scooter
Sparkesykkel for rask og enkel transport.
5 769,-
Arbeidsstol fra Cowab

TIPS! Verkstedstol

Hev- og senkbar arbeidsstol med mykt sete i kjemikaliebestandig materiale, egnet for bruk i verksted og tøffe omgivelser. Den høydejusterbare stolen har motstandsdyktig sete- og ryggstøtte som tåler de fleste væsker og kjemikalier, og er lett å tørke av.

  • Slitesterkt materiale
  • For tøffe arbeidsmiljøer
  • Justerbar høyde og dybde
Til produktet