Godkjent fallsikring av høy kvalitet

Enten du ser etter komplette sett for fallsikring eller diverse fallsikringsutstyr, finner du et stort utvalg av produkter i Cowabs nettbutikk. Vi vet hvor viktig det er med god HMS og en sikker arbeidsdag, uten at tiltakene skal gå på bekostning av produktivitet. Det er derfor du finner fleksibelt og praktisk verneutstyr hos oss, utviklet spesielt for profesjonelt bruk i industri, lager og verksted.

Vi har for eksempel fallbeskyttende pakker med demping som absorberer støt. Pakkene består av sele med polstring og hurtigspenner, samt fallblokk med automatisk innrulling. Du får også med annet nødvendig utstyr som karabinkrok og fallindikator. En praktisk beskyttelsessekk sørger for at du kan oppbevare fallsikringen på en forsvarlig måte, og du bærer den enkelt med deg ved behov. Det er nemlig svært viktig at fallsikringsutstyr oppbevares riktig for å unngå slitasje og belastninger som kan føre til ulykker. Tau bør for eksempel ikke utsettes for kjemikalier eller oppbevares i direkte sollys, ettersom dette sliter på fibrene.

Bestill fallsikringsutstyr på nett

Trenger du enkelte produkter og ikke et helt sett? Vi har det meste av fallsikringsutstyr i nettbutikken vår som du får til en rimelig pris. Du kan for eksempel kjøpe fallblokk med vaier i forskjellige lengder – vi har vaiere på både 3 og 15 meter! Ekstra falldempere og karabinkroker kan også komme godt med, særlig om du skal opp i master og stativer. Eller hva med et allsidig tau som kan brukes til sikring og løft? Alt av fallsikring er av høy kvalitet og egnet til profesjonelt bruk. Vi tar sikkerhet på største alvor.

Du bør også tenke over om du trenger annet personlig verneutstyr når du først er i gang med å bestille fallsikringsutstyr. Vi har for eksempel hjelmer som kan justeres og brukes av flere ulike mennesker, samt sett med hørselsvern som er behagelig i bruk.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice via chat, e-post eller telefon om du trenger hjelp med å velge riktig fallsikring eller annet verneutstyr.