Spar gulvplass med praktiske industrireoler

Industrireoler er perfekte for arbeidsplasser som ønsker å spare verdifull gulvplass. Våre industrihyller i stål fås med åpne hyller og egner seg for oppbevaring av alle typer varer – og de har høy lastekapasitet. Hyllene er laget av galvanisert stål som tåler de tøffe og krevende miljøene som kan kjennetegne lager, industri og verksteder, og er sølvfarget for å passe godt sammen med annen lagerinnredning. For å fremme ergonomi og også gi en oversiktlig og organisert oppbevaringsløsning, er hyllene uttrekkbare. Vi har industrireoler i ulike høyder og bredder slik at du kan finne den beste løsningen for din spesifikke virksomhet.

 

Robuste industrihyller med hyller

Industrireolene som du finner i vårt sortiment er flyttbare slik at du kan montere dem etter egne ønsker og størrelsen på gjenstandene som skal lagres. Med en åpen hylleløsning får du en rask oversikt over hva som finnes i industrihyllen – du kan også supplere med oppbevaringsbrett for å kunne sortere og organisere varene og gjenstandene på hyllen.

 

Er du usikker på hvilket industrireol du skal velge? Da er det ulike faktorer du bør vurdere for å velge riktig alternativ. Du kan for eksempel vurdere:

• Størrelsen på lageret eller lokalene

• Størrelsen på den uttrekkbare reolen

• Hvilke oppbevaringsbehov du har.

I tillegg bør du sørge for at den maksimale lastekapasiteten til industrihyllen oppfyller dine behov.

 

Cowab har lang erfaring med å innrede lagere og levere bærekraftige løsninger til bedrifter over hele landet. Derfor finner du et bredt utvalg av lagerinnredninger som bidrar til mer effektive lagre. Vi gir gjerne tips og råd dersom du ønsker hjelp til valg av industrireol, industrihylle eller andre oppbevaringsløsninger til lageret. Bare kontakt oss via telefon, e-post og chat.