Tilbehør til pallereoler

Paller fra Cowab

Oppbevar trygt & enkel med riktig palletype

KJØP HER

Smart tilbehør til pallereoler for optimal oppbevaring

Ved hjelp av forskjellig tilbehør og komponenter til pallereol kan du maksimere effektiviteten og øke lagringskapasiteten samtidig som du skaper et strukturert og organisert arbeidsmiljø. Derfor finner du et solid sortiment av tilbehør til pallereoler i vår nettbutikk.

 

For eksempel finner du smarte uttrekksenheter som gjør at du enkelt kan trekke ut varene for å få bedre oversikt og tilgang til innholdet på pallen. Det finnes både uttrekksenheter som er beregnet for gulvmontering eller bjelkemontering direkte på pallestativet. Vi har også halvpalleinnlegg for å muliggjøre oppbevaring av halvpaller i pallereolen.

 

Tilbehør til pallereol som øker sikkerheten

Sikkerhet er av største betydning på mange arbeidsplasser – spesielt på lagre og i industribedrifter. For å minimere risikoen for ulykker og skader tilbyr vi et bredt utvalg av tilbehør til pallereoler som øker sikkerheten. Kollisjonssikring, stolpeforsterkning og gavlsikring beskytter pallereolen mot mulige skader som kan oppstå ved kollisjon med for eksempel lastebiler, trucker og jekketraller. For å hindre at varer faller ned har vi også praktisk fallsikring samt pallestoppere som hindrer at pallen skyves for langt inn for så å falle ned bak pallreolen.

 

Vi tilbyr også andre nøkkelkomponenter som ekstra støttebjelker, bjelkeplan og gavler for pallereoler samt nivåplater. Slike plater brukes på ujevne overflater for å jevne pallereolen og sikre at den står stødig selv på ujevne lagergulv.

 

Fatoppbevaring i pallereoler og annet praktisk tilbehør

På enkelte lagre og i industrien forekommer fathåndtering, og da trengs det også en fleksibel oppbevaringsløsning for fatene. I vårt utvalg av tilbehør til pallereoler finner du praktiske tønneinnsatser som holder tønnen sikkert festet til lageret og hindrer den i å bevege seg.

 

Det finnes også mye annet praktisk tilbehør som du kan komplettere pallereolen din med. Vi har for eksempel slitesterke verktøytavler, rulleholdere og opphengsskinner for avfallsbeholdere, som gjør at du vil ha nær og enkel tilgang til å kaste søppel på lageret.

 

Alt dette og mye mer finner du i Cowabs nettbutikk. Trenger du hjelp til å finne tilbehør til pallereolen din, ta kontakt med vårt dyktige team på kundeservice via telefon, e-post og chat.