Plattformvogner

Hjul fra Cowab

Flytt varer & utstyr enkelt med lettrullende hjul

KJØP HER

Finn din plattformvogn i Cowabs nettbutikk

En plattformvogn har mange bruksområder, våre kunder bruker dem gjerne på lageret for å frakte lettere esker og kartonger. Det er også flere båtklubber og foreninger som bruker plattformvogner til å flytte båtmotorer, så dette er svært anvendelige vogner.

Lavt tyngdepunkt

Plattformen på en transportvogn er nært bakken, noe som gir vognen et svært lavt tyngdepunkt. Dette gjør at plattformvognen blir stabil og lett å håndtere.

Finn en plattformvogn for dine behov

I vår nettbutikk finner du et stort sortiment av plattformvogner og traller i alle typer varianter og former. Trallene og vognene kommer med forskjellige løsninger på hjul, de kan leveres med gummihjul, nylonhjul og polyuretan hjul. Vi har platevogner som er spesiallaget for å kunne frakte plater og bordplater på høykant, noe som gjør det enklere på f.eks byggeplassen når du skal ha veggplater og gipsplater inn og ut av bygget. Vi leverer også plattformvogner med høye karmer, her kan du velge mellom tette vegger på trallen eller nettingvegger. du kan få vegger på 2, 3 eller på alle 4 sider av vognen. Det finnes også rustfrie traller i flere varianter. Sammenleggbare platåvogner og plattformvogner finner du også her, noen av vognene leveres også i aluminium. Aluminiumstrallene er veldig lette noe som gjør at de er perfekte til å ha med seg i bilen. Alle traller, vogner, platåvogner og plattformsvogner er laget for lang holdbarhet i tøffe miljøer.